altanbygge

Drömmer du om en stilla oas utomhus som nästintill blir som ett extra rum till huset? Då är en ny altan det optimala projektet och en trivsam lösning. På Smartbygg & Smide har vi utfört ett stort antal altanbyggen under årens lopp och våra duktiga hantverkare hjälper dig att få den där perfekta verandan.

Planering och utförande

Anlita oss för ditt efterlängtade altanbygge och få professionell hjälp från kunniga hantverkare redan från första stund. Vi erbjuder en komplett byggtjänst där vi hjälper dig med allt från planering till det slutliga utförandet och snickrandet. Behöver du tips och råd när det gäller material bidrar vi gärna med expertis från våra snickare och övriga hantverkare.

Är du klar över hur din drömaltan ska se ut, men ännu inte fått den ned på papper? Ingen fara, vi hjälper dig att ta fram ritningar till projektet. Vi räknar även med ett brett kontaktnät och kan enkelt lösa situationer som kräver insatser från andra yrkesområden. Du kanske vill installera belysning på altanen? Eller du kanske önskar dra vatten till en arbetsbänk utomhus och i anknytning till altanen? Inga problem, vi har lösningen på de flesta typer av situationer som kan tänkas uppstå i samband med altanbygge.

Kunden i fokus

Som kund är du ständigt i fokus hos oss på Smartbygg & Smide i Blomstermåla. Vi månar om nöjda kunder oavsett vilken tjänst du anlitar oss till. Är det altanbygge på schemat kan du lita på en god planering och ett noggrant arbete. Vi förhåller oss till uppsatta tidsplaner och strävar alltid efter att leverera ett förstklassigt slutresultat. Tveka inte att bolla ideér och tankar med oss; vi lyssnar och försöker alltid att anpassa jobbet utifrån kundens önskemål. Med den expertis våra hantverkare besitter kan vi göra bedömningar utifrån ett professionellt perspektiv.

Vill du njuta av sommarens sköna kvällar ute på altanen? Vänta inte på att sätta igång – kontakta oss för att få din altan byggd och färdig lagom till säsongen. Vi är snabba med återkoppling och gör gärna ett hembesök om det behövs för att få en konkret bild av platsen.