tAKLÄGGNING

Vill du veta mer om hur vi jobbar och vad vi erbjuder? Häng med och läs mer om våra olika tjänster inom bygg!

Takläggning

Har du upptäckt skador på ditt tak och behöver få ett nytt tak lagt eller kanske du bygger ett nytt hus eller fastighet och letar takläggare? Vi är en byggfirma med bredd och hjälper dig med all typ av takläggning på de flesta typer av fastigheter. Begär offert på takläggning redan idag!

Erfarenhet och säkerhet

Våra skickliga takläggare har lång erfarenhet av tak och takläggning i alla dess former och du kan lita på ett tryggt och korrekt utfört arbete. Säkerheten sätts alltid i centrum och vi månar om att våra kunder känner sig trygga inför, under och efter takläggningen. När vi jobbar utgår vi alltid från regler och bestämmelser i branschen – vi tar varje liten detalj på allvar.

Säkerhetsaspekten appliceras såväl på taket där våra hantverkare jobbar, men även i anslutning till taket och den övriga fastigheten. Vi använder professionell utrustning och anpassade redskap i alla takläggningens moment.

Vill du veta mer om hur vi utför takläggningsjobb? Hör av dig till oss på telefon eller boka in ett möte så berättar vi gärna mer om oss och vår verksamhet!

Inspektion och åtgärd

Du är varmt välkommen att anlita oss för takläggning eller professionell inspektion av ditt existerande tak. Vi möter ofta kunder som gjort det klassiska misstaget att glömma bort vikten av att underhålla taket på fastigheten. Det kan i längden få svåra konsekvenser på flera plan och det är alltid bättre att ha koll på fastigheten både ute och inne.

Att regelbundet kontrollera takets skick är det optimala sättet för att undvika onödiga skador, vilka i längden kan leda till höga kostnader och utlägg. En skada som inte repareras i tid kan snabbt bli ett mycket större och mer komplicerat problem. Det kan ibland vara svårt att se hur pass allvarlig skadan är och det stående tipset är att låta en takexpert ta sig en titt på ditt tak. Ta hjälp av oss på Smartbygg & Smide för att säkerställa att ditt tak håller sig i gott skick!