Om Smartbygg & Smide i Blomstermåla AB

Befinner du dig i trakterna runt Kalmar och behöver hjälp med ditt byggprojekt? Vi är experter på lite av varje inom bygg men framför allt takarbeten, altanbygge, golvläggning och smidesarbeten. Vi tar oss även an större uppdrag som fasadbyten och nyproduktioner. Det viktiga för oss är att vara personliga med kunderna så att dialogen och samarbetet alltid flyter på. När något behöver bytas ut, lagas eller sättas dit i nyskick finns vi här för dig, alltid redo att lyssna till dina behov och önskemål och uppfylla dem på bästa sätt.

Vi levererar lösningar av hög kvalitet

Alla hem är olika och så är även förutsättningarna och behoven hos den som bor där. Vi strävar att vara en flexibel och lyhörd byggfirma som sätter dig i första rummet. När du anlitar oss får du en egen kontaktperson som du bollar och talar med och som också agerar rådgivare genom hela processen. Vårt mål är att analysera dina behov och skapa en lösning som passar just dig, på kort och på lång sikt som du kan njuta av länge och väl. Alltid med kvaliteten i fokus.

Hos oss kan du känna dig trygg och vi har alla försäkringar och garantier du kan tänkas be om för att vara på den säkra sidan. Be om en kostnadsfri offert och upplev vår kompetens med egna ögon!

Bygg och mer därtill

Smartbygg & Smide i Blomstermåla är en byggfirma med ett flertal duktiga hantverkare inom ett brett spann av områden. Vi är alla seriösa till 100 % och nöjer oss bara med det bästa för dig. Vi lägger nytt tak, byter ut takpapp, bygger en ny altan åt dig, gör specifika snickeriarbeten, lägger nya golv och tillverkar vackra smidesräcken och stänger beroende på vad du är ute efter. Hos oss är du alltid välkommen för ett samtal eller för ett nytt samarbete!