FASADBYTE

En fasad spelar en viktig roll för fastighetens utseende, men även generella välmående. Vi erbjuder kompletta tjänster i samband med fasadbyte och hjälper dig gärna att välja rätt. Hör av dig med din förfrågan gällande fasadbyte.

Gammal fasad

Bor du i ett äldre hus, ska du köpa ett renoveringsobjekt eller funderar du på att sälja din gamla kåk? Då kan det vara hög tid att se över fasaden och fräscha upp den innan det är för sent. Vi hjälper dig med din gamla fasad och får den som ny igen.

Våra skickliga hantverkare och målare vet vad som krävs för att få den perfekta finishen. Hos oss är hållbarhet alltid centralt och vi månar om ett resultat som håller länge. Det kan ibland kräva mycket av oss som utför jobbet, men från vår sida är fokus perfektion och vi jobbar hårt.

Underhåll och skötsel

Visste du att olika fasader kräver olika typer av skötsel? Det är materialet på din fasad som avgör hur ofta du behöver tänka på ommålning och renovering samt putsning. Träfasader kan i vissa fall behöva målas om en gång i decenniet, medan putsfasader tenderar att hålla betydligt längre innan de behöver renoveras. Du behöver dock oavsett material, regelbundet se över din fasad och kontrollera fasadens skick.

Underhåll av en fastighet och fasad kan vara ett ganska komplicerat jobb och utan vana tar det dig lång tid. Du behöver även en gedigen utrustning för att utföra jobbet och sköta fasaden på rätt sätt. Tipset är att låta oss på Smartbygg & Smide hjälpa dig med skötseln av din fasad. Så mycket enklare och en garanti för att ditt hus blir skött på korrekt sätt.

Tänk på detta

Inspireras du av inredningstrender och från en dag till en annan bara älskar en viss färg? Det finns många fördelar med att vara kreativ, men du bör ändå ha is i magen när det gäller fasadbyte. Något som känns väldigt självklart en dag kan lite senare helt plötsligt kännas fel och inte alls lika fint.

Vi brukar därför alltid rekommendera våra kunder att tänka tidlöst och hållbart i samband med fasadjobb. En snygg förändring på ditt hus, men utan att bli allt för våghalsad helt enkelt. Vi hjälper dig gärna med tips och råd gällande val av fasad, färg och material.