GOLVLÄGGARE

Proffs på golv och tak kan vi kalla oss på Smartbygg & Smide där vi erbjuder kompletta tjänster inom båda områden. Kontakta oss för offert på golvläggning!

Utbildad personal

Våra golvläggare är utbildade och har stor vana av att lägga samt behandla olika typer av golv. När du ska lägga nytt golv har du flertalet alternativ att välja mellan; laminatgolv, parkettgolv, klickgolv eller heltäckningsmatta är några exempel.

Som erfarna golvläggare vet vi vad som passar i olika miljöer och vi hjälper dig gärna med att välja rätt golv utifrån behov och förutsättningar. Kontakta oss med din förfrågan på golv!

Kvalitet och material

För oss är hållbarhet A och O när det gäller golv och vi använder material av hög kvalitet när vi jobbar. Miljö- och klimatvänliga produkter är en självklarhet för oss och vi fokuserar på att förmedla vikten av hållbara lösningar. När vi jobbar med golvläggning är det alltså med syftet att leverera ett snyggt, hållbart och miljöriktigt golv.

Slipning av golv

Du vet väl att ett golv kan bli som nytt med hjälp av professionell slipning? Våra duktiga golvläggare hjälper dig med golvslipning i hemmet eller på kontoret. Dagens moderna golv är i regel slitstarka och du kan därför regelbundet hålla en god lyster på dina golv. Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster inom golvläggning. Vi erbjuder riktigt rimliga priser och alltid förstklassiga resultat!