NYPRODUKTION

Letar du efter en samarbetspartner i samband med nyproduktion i Blomstermåla med omnejd? Då har du hittat helt rätt. På Smartbygg & Smide i Blomstermåla erbjuder vi dig som ska bygga nytt hus eller kanske sommarstuga med kompletta byggtjänster.

Entreprenadverksamhet

Vi är en byggfirma som räknar med ett brett kontaktnät, vilket ger oss möjligheten att erbjuda en komplett byggservice. Vår entreprenadverksamhet är uppbyggd av nära samarbeten på lokal nivå där vi månar om att erbjuda dig kvalitetstjänster oavsett byggprojekt. Vi har resurser inom allt från anläggning och elektronik till VVS och installation.

Inom byggvärlden kan oväntade situationer lätt uppstå under projektets gång. Det kan vara något som plötsligt upptäcks i marken, vilket gör det svårt att gräva. Eller kanske ett problem med ledningar som inte håller tätt eller är för trånga. Oavsett vilket problem som uppstår kan du räkna med att vi har lösningen. Går du i tankar på att bygga nytt i eller omkring Blomstermåla är det oss på Smartbygg & Smide du ska prata med!

Planering och utförande

När du anlitar oss för nyproduktion av en fastighet kan du lita på en personlig service. Vi hjälper dig med grovplanering, det första spadtaget och självklart även inspektion efter utfört arbete. När vi bygger nytt är det alltid med regelbunden kontroll genom hela projektet. Säkerheten är i fokus från start till slut och som kund är du i trygga händer.

Vi sätter oss gärna ned tillsammans med dig som kund och går igenom projektets olika faser. Behöver vi göra förändringar från den ursprungliga planeringens gång tar vi upp detta med dig och säkerställer att jobbet utförs på önskat sätt.

Garanti och transparens

Tack vare en mångårig branscherfarenhet och expertis inom byggbranschens olika områden törs vi lova ett säkert, korrekt samt hållbart resultat. För att säkerställa en ömsesidig förståelse under projektets gång månar vi i alla lägen om en öppen dialog.

Transparens till 100% är viktigt för båda parter och vi är därför även noga med att informera kring priser innan jobbet drar igång. Ditt förtroende har ett stort värde för oss och vi tror att ärlighet varar längst i alla lägen.